Publicitat
Publicitat

Desè aniversari de l'escola L'Esculapi

L'Escola Esculapi de l'Escala va celebrar els seus 10 anys dissabte, amb un gran festa on van assistir mestres, pares, alumnes, l'alcalde i regidors  i també el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona Josep Polanco

Dissabte l'Escola Esculapi va vestir-se de gala per celebrar el seus deu anys, l'acte va comptar amb alumnes i exalumnes, mestres, pares i mares, l'alcalde i també el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona Josep Polanco qui va arribar a primera hora del matí per ser present a tots els actes. La celebració va començar a dos quarts d'onze amb el bateig del gengantó de l'Escola, apadrinat pels gegants Peret i Maximeta de l'Escala i amb acompanyament musical de la Batuscala, qui va animar la festa i va fer ballar a tothom. Durant el bateig va parlar el director dels serveis territorials d'ensenyament qui va destacar la feina de l'escola i la data tant significativa. 

Per la seva part Anna Muntades l'actual director, mostrava la seva satisfacció i animava a tothom a visitar l'exposició. 

Just després del bateig hi havia la xocolatada popular i l'espectacle d'animació infantil amb Jaume Barri. Paral·lelament els exalumnes pintaven un gran mural a la paret del pati. Un mural permanent símbol de la importància escolar i dels deu anys de vida del centre. 

Ja al migdia arribava el torn del dinar de germanor i el fi de festa, moment on les directores del centre, l'alcalde de l'Escala i la inspectora de la zona van oferir uns petits parlaments. Sens dubte el retrobament després d'aquest deu anys va ser especialment emotiu per les primeres promocions d'alumnes i qui tampoc podia amagar l'emoció era l'exdirectora Xon Bover.

Després de deu cursos, l'Esculapi dóna servei a 220 nens i nenes, amb una plantilla de 17 mestres. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar