Publicitat
Publicitat

Es posa en marxa una web sobre la revisió del POUM

Aquest mes de setembre, l'Ajuntament de l'Escala ha posat en marxa una pàgina web per poder seguir el procés de redacció del nou POUM. S'hi pot accedir a través de la pàgina web municipal, a l'apartat Ciutadà.

Amb l'objectiu de facilitar al ciutadà el màxim d'informació sobre el procés de redacció del nou Pla d'Ordenació Urbana Municipal de l'Escala, el POUM, aquest mes de setembre l'Ajuntament de l'Escala ha posat en funcionament una nova pàgina web específica per aquest assumpte. L'espai disposa de diferents seccions, en què s'hi poden trobar l'evolució de la tramitació o enllaços amb continguts relacionats. Per a accedir-hi, es pot fer a través de la pàgina web municipal, mitjançant l'apartat de Ciutadà.

Amb motiu d'aquesta revisió del POUM, recordem que l'anterior data de la dècada dels 90, s'ha constituït una comissió de seguiment que, precisament, aquestes dies ha dut a terme la tercera reunió per presentar l'informe ambiental. Aquest document especifica quines zones cal preservar o quines tenen més risc d'incendi. Unes dades a tenir en compte de cares a planificar la trama urbana de l'Escala.

Aquesta comissió està integrada per un representant i un assessor de cada partit i diversos tècnics municipals. La primera trobada es va fer al mes de febrer. Es calcula que el procés de redacció del nou planejament general pot durar entre tres i quatre anys.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar