Publicitat
Publicitat

Holi Festival

Aquest dissabte l'Escala acull el Holi Colours Festival, un espectacle de gran format per un públic jove. L'acte dividit en tres parts serà aquest dissabte a partir de les sis de la tarda a Can Parals. 

L'àrea de Joventut de l'Escala va presentar fa uns dies les línies d'actuació previstes per aquest any on de totes les activitats hi havia previst celebrar un Holi Festival, també conegut com la festa dels colors. L'activitat  s'ha popularitzat a diferents ciutats i consisteix en llençar pols de diferents colors entre tots els participants.Aquest dissabte 24 de setembre a partir de les sis de la tarda, les portes de l'aparcament de Can Parals s'obriran per rebre a tots el participants d'aquesta activitat que va sorgir durant l'assembla de joves celebrades fa uns mesos.

L'espectacle per a tots els públics està format per tres parts: la festa de colors pensava per un públic relativament jove, la presentació del lipdub de joventut i un fi de festa amb el concert del grup Aprofito pensat per un públic més adult. L'activitat completament gratuïta té un aforament màxim de 900 persones, una mesura de seguretat bàsica pel bon funcionament de l'activitat. Durant el Holi Festival és faran quatre tirades colors, per fer-ho el màxim de lluït tothom a l'entrada podrà agafar un pot de color, s'han preparat 1000 gots amb pols de color, quan aquest gots s'acabin els participants podran agafar-ne més a un preu simbòlic. Durant tota la nit hi hauran diverses sorpreses i regals.Cal recordar que aquesta activitat implica que molts dels participants acabaran plens de pols, per això s'aconsella portar roba vella i protecció pels ulls, sobretot els més petits. 

Durant la festa hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans freds i calents, tot a  càrrec de batuscala. Per més informació consultar el facebook de joventut l'escala o el cartell dissenyat per l'Aura Sala. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar