Publicitat
Publicitat

Nova acció de Neteja en blanc a Empúries

Membres de Neteja en blanc han fet una nova jornada de recollida de residus i escombraries al voltant de les platges d'Empúries. Demanen la col·laboració de particulars i institucions per mantenir net aquest espai.

Una trentena de persones han participat a una nova neteja en blanc solidària  a l'entorn de les platges de Sant Martí d'Empúries.

Si ara fa unes setmanes van recollir unes 90 bosses de deixalles, aquesta vegada tot i esser-hi molt menys estona n'han recollit unes 40.

Són famílies que es vesteixen de blanc i recorren el litoral emporità netejant i sobretot intentant conscienciar que cal ser cívics per mantenir net un indret tant privilegiat.

Els col·laboradors de Neteja en blanc, amés de demanar més civisme, demanen a l'Ajuntament de l'Escala que posi més recursos per mantenir net aquest espai.

Sobretot incideixen en el control de l'oli que es genera als xiringuitus de les platges, que diuen acaba al mar.

En realitat, però, es troben de tot.

Des de Neteja en blanc es valora en positiu qualsevol acció que es pugui tirar endavant, des de cartells informatius de conscienciació, fins a particulars i famílies que vulguin dedicar unes hores a mantenir net aquest paratge, tant a la temporada d'estiu com a la resta de l'any.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar