Publicitat
Publicitat

S'instal·larà una oficina de Turisme a l'Alfolí

Després de molts anys el projecte de l'Alfolí de la Sal està arribant al final. Si no hi ha novetats s'estrenarà a finals d'aquest 2016. Entre les funcions que assolirà aquest espai remodelat hi ha una nova Oficina de Turisme que s'instal·larà a la planta baixa.

L'Escala instal·larà una nova oficina de Turisme a l'edifici de l'Alfolí de Sal quan acabin les obres de reforma que s'hi estan fent.

A l'Alfolí s'hi traslladaran també els Serveis Municipals de Cultura, actualment a Can Masset, que ocuparan el pis superior del nou edifici.

Les obres han d'estar acabades abans de finals d'any.

A L'Alfolí també s'hi ubicarà l'arxiu històric i fotogràfic de l'Escala, on l'objectiu és fer-lo més accessible a les persones que el vulguin consultar.

Les declaracions són de Rafel López a La Casa de la Vila de Canal 10, on també es parlava de joventut, entre d'altres sobre el Pla de Garantia Juvenil, que busca donar sortides als joves que no estudien ni treballen.

A la reunió, convocada recentment, no hi va assistir ningú.

Per la seva importància, es tornarà a convocar en un ambient més jove.

Parlant encara de joves, López insistia en la necessitat d'implicar aquest sector en totes les activitats i entitats de la vila per garantir el relleu.

El regidor de Joventut acabava desitjant èxit al Holi Festival que es celebra aquest dissabte a l'aparcament de Can Parals.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar