Publicitat
Publicitat

Inici de curs amb normalitat dels preescolars

L'Escola Bressol Ballmanetes i les escoles Empúries i Esculapi han superat la setmana d'adaptació amb tota normalitat, tot i que les tres escoles han augmentat el nombre d'alumnes. 

L'Escola bressol Ballmanetes ha iniciat el curs amb tota normalitat, després de superar la setmana d'adaptació tradicional per aconseguir que els més petits de la vila s'adaptin progressivament i així no trobin a faltar tant l'entorn familiar. Aquest any però l'escola ha crescut amb una nova aula, preparada per acollir el nombre d'alumnes que enguany té el centre. 

  

 Tot i que aquesta setmana els nens ja estan més tranquils, el procés d'adaptació a l'escola bressol no és tant fàcil com sembla.

  

Pel que fa a les dues escoles del poble, l'Empúries i l'Esculapi, també han fet setmana d'adaptació, ja que els més petits els alumnes de P3 necessiten uns dies per adaptar-se a les noves instal·lacions, a nous companys i també a noves mestres. A l'Esculapi enguany hi ha 65 alumnes a l'etapa de preescolar, és a dir, P3, P4 i P5 una xifra una mica més alta que anys anteriors. De tots ells 26 alumnes han fet la setmana d'adaptació que amb la participació dels pares i la metodologia de l'escola s'ha superat amb tota normalitat. 

 

Pel que fa a l'Empúries les coses no han anat massa diferent, ja que també s'ha augmentat considerablement el nombre d'alumnes respecte a l'any anterior el fet de comptar amb més mestres ha estat la clau per aconseguir una bona setmana d'adaptació escolar. 

  

 Amb els petits incorporats al cent per cent a les escoles, ja es pot dir que el curs escolar 2016-2017 ha començat amb tota normalitat a l'Escala



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar