Publicitat
Publicitat

3a Fira d'artesans escalencs

El cap de setmana abans de la Festa Major la platja de les barques acull la fira d'artesans. Enguany és el tercer any que se celebra i es tracta d'una proposta plenament consolidada, tant pels paradistes, que ja hi compten, com pel públic de l'Escala.

Bon dia. Per tercer any consecutiu, la platja de les barques de l'Escala acull, el cap de setmana abans de la festa major, la fira d'artesans. En total, s'instal·len una desena de parades que ofereixen diferents productes i amb el denominador comú que són de paradistes locals. La regidora de Promoció Econòmica, Marta Rodeja, explica que s'ha volgut restringir la participació a botigues escalenques per promocionar el comerç local, de la mateixa manera que s'ha fet amb el mercat de productes de Nadal. Es tracta d'una activitat plenament consolidada que sempre es fa coincidint amb les activitats esportives del cap de setmana per ajudar a crear ambient.

S'hi poden trobar tot tipus de productes, però sobretot complements i roba. Des que el front marítim s'ha reformat, aquest tipus de fires tenen més èxit de públic, ja que ara només hi ha un sol paviment i és més fàcil passejar-s'hi.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar