Publicitat
Publicitat

El somni d'Esculapi, nou espectacle, dissabte a Empúries.

Empúries estrena dissabte "El somni d'Esculapi", un espectacle de divulgació històrica sobre el sentit de la medicina en l'antiguitat. Pensat per a un públic molt ampli, se'n faran dues representacions, una en català i l'altra en castellà.

Les pedres del temple d'Esculapi, a la ciutat grega d'Empúries, reviuran dissabte la història de la figura més coneguda d'aquest recinte, Esculapi o Asclepi, déu de la medicina. "El somni d'Esculapi" explica les vivències d'Eli Arístides, un escriptor grec que va viure al temple d'Esculapi de Pèrgam i que va conèixer els secrets que s'amagaven darrere els seus murs. És una història plena d'enigmes, de rituals, de divinitats i també de sentit de l'humor. El guió de l'espectacle és original del periodista i escriptor Carlos Garrido. L'actor Xavi Núñez interpreta a Eli Arístides i la cantant Mariona Forteza posa música a les seves peripècies.

L'espectacle es representarà en dues sessions. A dos quarts de nou, en català i a tres quarts menys cinc d'onze, en castellà. Segons el seu autor, és indicat per a un públic molt ampli:

Les entrades per veure "El somni d'Empúries" tenen un preu de 10 euros. És imprescidible fer reserva. Es pot fer al correu electrònic carlosgarridoescenic@gmail.com o al telèfon 654.272.088



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar