Publicitat
Publicitat

Un «loft» comprat per 70 inversors

Una empresa amb seu a l'Escala finança la compra d'un pis al barri de Gràcia de Barcelona amb les aportacions de 69 petits inversors a partir del sistema de «crowdfunding»

Després de l'èxit de la primera casa finançada íntegrament pel sistema de crowdfunding, la plataforma d'inversió immobiliària on-line Inveslar continua amb la seva activitat. Aquests dies ha tancat una segona microinversió, en aquest cas es tracta d'un pis al carrer Gran de Gràcia de Barcelona, destinat al lloguer i a la posterior venda. I continuen treballant, perquè estan pendents que ja s'instal·li la segona casa al carrer Trencabraços de l'Escala per, posteriorment, obrir-ne el finançament a la xarxa.

Inveslar té la seu a l'Escala i és per això que l'empresa va començar les inversions en aquest municipi, però davant l'èxit de l'aventura a Barcelona, tenen clar que el futur passa per la ciutat comtal. I és que allà hi ha molta més rotació del mercat immobiliari.

Fins al moment, l'experiència de portar el mercat immobiliari al món del crowdfunding està essent tot un èxit. Cada vegada hi ha més persones interessades en invertir-hi i, fins i tot, hi ha llista d'espera. Per a Dídac Figueras, aquesta transició del mercat immobiliari a internet és un pas natural.

Inveslar proposa un tipus de microinversió que l’usuari pot efectuar completament online amb totes les garanties legals i societàries. I permet inversions a partir de 100 euros en les operacions patrimonials i de 3.000 euros en les de venda. Per a cada projecte, l’empresa crea una societat de responsabilitat limitada (SL) i el publica a inveslar.com per aconseguir els inversors. Un cop aconseguit el 100% del capital necessari, es fa una ampliació de capital d’aquesta societat, i cada inversor rep una participació social per cada euro que inverteix.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar