Publicitat
Publicitat

Actes previs de Festa Major

Caminada nocturna, open de tennis i pàdel, travessa de natació i concurs de pesca, activitats del cap de setmana previ de Festa Major.

A punt d'entrar en l'últim cap de setmana d'agost, els ressons de festa major comencen a sonar a l'Escala. Els actes centrals no començaran fins la vigília de santa Màxima. Però el cap de setmana previ concentra cada any un cúmul d'activitats, sobretot esportives. És el cas de la marxa nocturna de l'Anxova, divendres al vespre; la travessa nedant entre riells i la platja, l'open de tennis i pàdel o el concurs de pesca.

També s'ha anat fent tradicional el cap de setmana previ de la festa major, la celebració de la trobada gegantera. Serà aquest diumenge a la tarda, amb la participació d'una desena de colles del nostre entorn, amb el tret especial que una de les colles prové de Costa Rica.

No s'acaben aquí les activitats prèvies. Perquè abans d'arribar a Santa Màxima encara hi ha sessió de teatre al carrer amb la companyia Cascai Teatre que presenta l'espectacle "La banda del Teflón", dimarts al vespre a la plaça Víctor Català i hi ha la Nit de la sardana, dimecres vinent a La Platja.

La setmana vinent repassarem amb detall els actes dels dies centrals de festa. Com a nota prèvia, però, ja avancem que per una activitat tradicional com és la cursa d'OFNIS ja s'han obert les inscripcions, a l'oficina de turisme.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar