Publicitat
Publicitat

Marc Torrent estrena exposició a l'Alfolí

El jove escalenc Marc Torrent ensenya una mostra cronològica de la seva obra a l'Alfolí. Les peces exposades giren entre tres eixos: identitat, bellesa i mirades. És la seva primera exposició a l'EScala i es podrà veure fins el 28 d'agost.

Marc Torrent és un jove artista impulsiu, treballador i amb coratge. Graduat superior per l'escola d'Art d'Olot, ha seguit els seus estudis a la Universitat de Barcelona i, el curs passat, l'obtenció d'una beca Séneca, el va portar fins a Madrid, on coneix dos dels seus referents, els hiperrealistes Antonio López i Jaime Valero, uns artistes que li han donat l'impuls necessari per a investigar el color i, sobretot, per treballar la mirada. La mirada, juntament a conceptes com la identitat i la bellesa són els tres eixos sobre els que gira l'exposició que s'estrena demà a l'Alfolí de la Sal:

A l'exposició s'hi poden veure quadres que bé es podrien etiquetar dins l'estil hiperrealista, si bé en Marc considera que és més figuratiu:

L'exposició s'inaugura demà divendres a les vuit del vespre. La mostra, primera que fa en Marc al seu poble, l'Escala, ha estat possible gràcies al suport de l'Ajuntament i de la galleria Absis Art:

Un cop inaugurada, l'exposició es podrà veure fins el diumenge 28 d'agost, de sis a nou del vespre. El mateix Marc Torrent invita tothom a fer-hi un tomb:



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar