Publicitat
Publicitat

La biblioteca de l'Escala inaugura una exposició sobre la Víctor Català

Fins al 20 d'agost es pot visitar a la biblioteca municipal l'exposició de petit format "Caterina Albert i Paradís/Víctor Català". La mostra fa un recorregut per la vida i la trajectòria literària de l'escriptora escalenca, destacant els aspectes més importants. L'objectiu de l'exposició és donar a conèixer la figura d'aquesta artista l'any en què se celebren els 50 anys de la seva mort.

Amb motiu del 50è aniversari de la mort de Caterina Albert, fins al 20 d'agost es pot visitar al primer pis de la biblioteca municipal Víctor Català de l'Escala l'exposició "Caterina Albert i Paradís / Víctor Català: Itinerari vital, intel·lectual i literari". Es tracta d'una exposició itinerant de petit format creada per la Institució de les Lletres Catalanes i Irene Muñoz, estudiosa de l'obra de l'escriptora, amb la col·laboració de l'Institut Català de la Dona. La mostra fa un recorregut per la vida i l'obra de l'artista escalenca.

L'objectiu de l'exposició és donar a conèixer la figura de l'escriptora al gran públic.

Als panells s'hi expliquen els principals esdeveniments de la seva vida, com la publicació de la seva obra cabdal, Solitud, els deu anys que va passar sense escriure durant el Noucentisme o les influències literàries que va tenir.

L'entrada és gratuïta i la mostra es pot visitar en l'horari de la biblioteca.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar