Publicitat
Publicitat

1er Dive Skills Challenge

L'Escala celebra la primera pentatló subaquàtica que organitza Calm down juntament amb Mateua Dive, una prova per posar les habilitat de busseig al límit amb una gimcana on la flotabiliat, l'orinetació, la fotografia i l'equip de companys són imprescindibles per guanyar.  

La primera Dive Skills Challenge, primera pentatló subaquàtica celebrada a l'Escala organitzada per Calm down i Mateua Dive.  Aquesta activitat d'oci vol posar a prova les habilitat i destresa en busseig.A l'Escala l'escenari va ser el fons de l'Illa Mateua on els quatre equips participants van competir amb una gimcana on la flotabilitat , l'orientació, la fotografia, la destreses i l'equip humà son imprescindibles per competir en el joc d'habilitats proposades per els organitzadors i format per cinc proves i un cronòmetre.A la Dive Skills Challenge ser el més ràpid i resoldre les proves amb el mínim temps possible significa entrar a formar part del mur de la victòria de Calm Down. L'experiència d'aquesta primera skills challenge va ser tant positiva que ja s'està preparant la segona edició per aquest mateix agost.

La dinàmica del joc resulta molt simple, doncs cada equip s'organitza i escull la seva pròpia estratègia per finalitzar les proves on només un dels integrants pot participar. Superar una prova vol dir aconseguir les instruccions de la següent, per tant la comunicació i la coordinació dels grups són vitals.  La victòria l'aconsegueix l'equip que facis les proves amb el mínim temps possible. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar