Publicitat
Publicitat

Vermut amb Paula Grande i nit de flamenc clouen el Gastromusical

Duquende & Chicuelo i Jordi Jacas tanquen amb una nit andalusa el Gastromusical 2016, amb un toc flamenc es posa punt i final a 5 dies de festival.

El Festival Gastromusical va acomiadar-se ahir a la nit transformant el Molí de l'Escala en un pati andalús per acollir la nit de GastroFlament amb Chicuelo i Duquende.  La cuina va anar a càrrec del xef del restaurant El Molí Jordi Jacas que va voler recuperar les nits de flamenc a la Costa Brava  i per això  els assistents van poder degustar plats tradicionals de la cuina andalusa com el gazpacho, la tortia de camarones, el pescaítos frito o la paella tot banyat amb un clàssic com el rebujito. I és que les nits de GastroFlamenc són un clàssic dins el Festival, una nit màgica on el públic gaudeix de valent. Tot i l'èxit del GastroFlamenc des de l'organització asseguren que els nous formats poden patir canvis de cares a properes edicions tot depèn de la programació i els artistes convidats.

Després de sopar va ser el torn de Chicuelo i Duquende, dues de les figures més destacades del panorama flamenc actual, que van oferir un espectacle íntim seguit per molt de públic i aplaudiments on van repassar els grans pals del flamenc meés tradicional. Acompanyat a la guitarra de Chicuelo, Duqende va cantar soleàs, buleries i alegries. El primer a actuar va ser Chicuelo que va oferir un solo de guitarra amb el qual ja es va posar el públic a la butxaca i tot seguit va pujar Duquende que amb la seva veu va acabar de crear l'ambient idoni per una nit de flamenc. 

La nit de Gastroflamenc d’ahir va posar el punt i final a la 10a edicio? del festival Gastromusical, que organitza el restaurant Moli? de l’Escala. Durant cinc dies, el festival ha programat propostes per a tots els pu?blics unint sempre la mu?sica i la gastronomia. En aquesta edició, han passat pel Moli? de l’Escala els cuiners Xavier Pellicer, Vicenç Fajardo i el mateix Jordi Jacas que han unit la seva proposta gastronómica a les música de Lucrecia, Pablo Carbonell, Kepa Junkera, Paula Grande i Duquende i Chicuelo. A més, també s’ha celebrat una nova edició del Gastrokids, amb tallers per als me?s petits. Una edició molt especial on la gent ha respost molt bé

La intimitat de l’espai i la proximitat amb els creadors i artistes esdevenen els ingredients bàsics per a unes nits màgiques en un entorn privilegiat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar