Publicitat
Publicitat

Tarzán a totes les sales de cinema

La nova versió del mític Tarzán arriba aquesta setmana a la gran pantalla, l'acompanyen la segona part de Ahora me ves o el més nou del clàssic director Giuseppe Tornatore.

Les notícies cinematogràfiques no s'aturen, aquesta setmana les més destacades han estat la mort als 81 anys del director Garry Marshall, conegut per ser el responsable de la mítica 'Pretty Woman' tot i que la seva filmografia s'allarga amb multitud de títols de gènere comèdia romàntica com 'Princesa por sorpesa', o 'Historias de san vanlentin'. 

 Aquesta setmana els fans de la serie Divergente també han rebut una mala notícia, ja que s'ha confirmat que l'última entrega de la saga titulada ' Divergente: Ascendente' no s'estrenarà al cinema. El film de ciència ficció protagonitzat per Shailene Woodley serà un film per televisió i donarà peu a un spin-off.

Tot i les males llengües, 'Ice Age: El gran cataclismo' ha aconseguit entrar amb força a la taquilla español, aconseguitn desbancar a la número 1. Aquesta setmana l'animació fa vacances per deixar pas a grans blockbuster d'estiu com 'La leyenda de Tarzán' o 'Ahora me ves 2'

El director David Yates, responsable de diverses entregues de 'Harry Potter', porta a la pantalla 'La leyenda de Tarzán' produïda per Warner Bros que s'ha gastat uns 180 milions de dolers per crear segons ells la millor versió no animada del clàssic Tarzán. Part dels diners són per el repartiment de luxe que té el film, encapçalat per Alexander Skarsgård i Margot Robbie, juntament amb Christoph Waltz, Samuel L.Jackson, Djimon Hounsou i John Hurt.Han passat deu anys des que l'home de la selva va deixar enrrere Africa per viure una vida aburgesada juntament amb la seva dona Jane. El viatge comença quan demanen a Tarzán, ara conegut com a John Clayton III, que abandoni la seva vida per a tornar al Congo per exercir d'ambaixador de comerç al parlament. Però en realitat es tracta d'un sinistre pla ideat pel capità belga Leon Rom qui busca venjança i acabar per sempre amb el rei de la selva..

L'estiu del 2013 va arribar a les sales 'Ahora me ves' un film sense massa pretensions que va aconseguir sorprendre el públic de les sales de mig món amb espectaculars trucs de màgia i una història amb girs constants. Tres anys més tard arriba la seqüela del film titulat senzillament 'Ahora me ves 2', dirigida per Jon Chu i repetint repartiment amb Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Dave Franco, Morgan Freeman, i Michael Caine. S'incorporen a la pel·lícula Daniel Radcliffe, Lizzy Caplan, i Jay Chou. I són baixa les actrius Isla Fisher i Mélanie Laurent.La història comença un any després que el grup dels quatre genets es burlés de l'FBI i es guanyés el favor del públic gràcies als seus espectacles de màgia. Ara, els il·lusionistes reapareixen per a una nova actuació amb l'objectiu d'exposar les pràctiques poc ètiques d'un magnat tecnològic Walter Mabry, que vol utilitzar els mags per continuar estafant. Per tal de netejar els seus noms, hauran de realitzar un últim gran truc sense precedents i revelar a la ment mestra que està darrere de tot. El film segueix la línia de la primera entrega però tal vegada perd frescor i sobretot el factor sorpresa, tot i això les il·lusions, la màgia i els girs constants estan assegurats 

{{ tall -- AHORA ME VES 2 }}

Arriba aquesta setmana el més nou del clàssic director Giuseppe Tornatore que de nou treballa amb el compositor Ennio Morricone. Tornatore presenta 'La correspondencia' amb Olga Kurylenko i Jeremy Irons.A 'La correspondencia', Amy és una estudiant d'astrofísica que treballa com a doble d'acció. La jove manté una relació a distancia amb el seu professor Ed, comunicant-se mitjançant correspondència. Un dia Ed desapareix misteriosament, però els seus missatges d'amor segueixen arribant. A partir d'aquí comença un viatge de recerca de la veritat en el que es descobrirà que la darrere la seva temeritat s'amaga una terrible sensació de culpa a causa d'un tràgic succés del seu passat.

{{ tall -- LA CORRESPONDENCIA }}

Per aquells que només busquen riure una estona i oblidar qualsevol problema tenen la oportunitat amb la comèdia francesca  'Lolo'  un llargmetratge dirigit per Julie Delpy , narra la història de Violette, una parisenca de 45 anys dedicada al món de la moda. Violette decideix anar de vacances a un spa amb la seva millor amiga, i coneix a Jean-René, un informàtic recentment divorciat. Tots dos comencen una relació que fa que Jean-René es traslladi a Paris, a viure en el microcosmos en què ella es mou. Però el fill de Violette, Lolo, no farà la convivència gens fàcil i intentarà destruir la parella a costa de tot, per no perdre el seu rol de rei de la casa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar