Publicitat
Publicitat

El cap de setmana de Sant Joan, primer tastet d'estiu

La bona ocupació durant el cap de setmana llarg de sant Joan augura una bona temporada d'estiu. A falta de dades concretes, les sensacions són molt positives i les activitats de senderisme, activitats nàutiques i gastronomia s'erigeixen com les més significatives del municipi.

L'entrada de l'estiu ha coincidit enguany amb l'arribada d'una autèntica pujada de temperatures i una sensació realment estiuenca. Això, afegit al cap de setmana llarg de sant Joan ha provocat que l'Escala visqués un ambient de ple estiu, amb l'arribada massiva de visitants. Les platges han presentat un ambient esplèndid i els comerços i restaurants han fet goig. Tot plegat ha fet que, des de l'àrea de turisme de l'Ajuntament, es qualifiqués aquest cap de setmana de primer tastet d'estiu.

No disposem de dades concretes d'ocupació. Però activitats emblemàtiques de la marca turística escalenca com les activitats nàutiques, la gastronomia o el senderisme han estat molt demanades a l'oficina de turisme:

El cap de setmana vinent entrem en mes de juliol i engeguen totes les activitats lúdiques i festives habituals de cada estiu tant a la platja com al nucli com a Riells.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar