Publicitat
Publicitat

Revetlla de Sant Joan sense incidents

La foguera torna a presidir la revetlla de sant Joan, amb molta participació, al CAmp dels Pilans. Ha estat una revetlla presidida pel bon temps i per l'absència d'incidències o accidents.

L'única incidència de la revetlla va ser el retard en l'arribada de la Flama del CAnigó. Tant, que es va decidir dirigir-la directament al Camp dels Pilans, sense passar per l'Ajuntament, on cada any es feia la recepció oficial i lectura del manifest. Aquest va ser llegit a l'escenari on després s'hi faria el ball:

Josep Maria Cortal, representant de l'associació de la Flama del Canigó ha demanat disculpes per aquest incident:

A banda d'aquest incident la revetlla es va desenvolupar amb normalitat. Des de l'Associació de Veïns del CAmp dels Pilans-Les Corts se'n fa un balanç positiu:

La revetlla s'ha recuperat, doncs, amb satisfacció, després d'un any de no celebrar-se perquè no hi havia junta directiva a l'associació. I igual que la revetlla, s'ha recuperat també el dinar de germanor, al qual van assistir-hi unes 150 persones. El menú, musclos a la marinera, calamars a la romana i suquet de peix.

A banda del Camp dels Pilans, la revetlla es va fer notar en diferents punts de la vila. A Riells, per exemple, la nit va ser marcada per la gran quantitat de petards, coets i altres elements pirotècnics que llançaven grans i petits. I a la Llar del Jubilat Jardí del Pedró ho van celebrar amb sopar i ball, molt concorregut també.

En termes de seguretat, la Policia Local de l'Escala ha informat que ha estat una revetlla molt tranquil·la, sense incidents de consideració.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar