Publicitat
Publicitat

Comiat dels alumnes de 2on de Batxillerat

Els alumnes de 2on de Batxillerat han dit adéu al centre després de sis anys a l'Institut. En un acte al gimnàs del centre han agraït l'acompanyament dels professors durant tots aquest anys, en una barreja d'alegria i tristor a la vegada.

El Alumnes de segon Batxillerat de l'Institut El Pedró de l'Escala s'han acomiadat del centre en un acte molt emotiu.

Acompanyats de pares, familiars, amics i professors del centre, omplint a vessar el gimnàs del centre,  han dit adéu a sis anys que han donat molt de sí, amb vivències i experiències que recordaran sempre.

Durant els parlaments no han faltat els agraïments als mestres, amb llàgrimes als ulls sobretot recordant Anna Saurí, la professora que els va deixar d'accident l'estiu passat.

Durant l'acte s'ha passat un vídeo recordant el pas dels alumnes del centre, els viatges que han fet o les festes.

Des de l'Institut es parla d'una promoció excepcional.

Als ja graduats se'ls desitja un bon futur.

Pels joves comença una nova etapa, alguns a  la Universitat, altres faran cicles i d'altres opten per sortides ben variades..

Facin el que facin, als parlaments l'alcalde Víctor Puga desitjava que en un futur part del tant que ara marxa torni algun dia per fer millor l'Escala.

El moment culminant de la festa va ser l'entrega de les bandes, les orles i els birrets, que rebien dels seus tutors.

No podien faltar la tradicional fotografia de grup i el llançament de birrets amb crits d'alegria i nostàlgia a la vegada.

Un aperitiu al pati exterior, un sopar de grup i molta festa van tancar el pas d'una nova generació de joves per l'institut El Pedró de l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar