Publicitat
Publicitat

L'Infantil Femení del Club Tennis l'Escala fa un gran paper

L'Infantil Femení del Club Tennis l'Escala s'ha quedat  a un sol set de classificar-se pels quarts de final de la Lliga Catalana. Les joves jugadores escalenques havein fet un gran paper a la lliga que els va donar  dret a jugar la fase final del Campionat de Catalunya.

Les noies de categoria Benjamí Femení del Club Tennis l'Escala han quedat a una passa d'assolir els quarts de final de la Lliga Catalana que s'han de disputar en breu a les pistes del Reial Club Tennis Barcelona.

Les jugadores escalenques van quedar en segona posició a la fase gironina, cosa que els donava el passaport a la Fase Final, en la que participen tant sols 12 equip de tot Catalunya.

El partit decisiu es jugava dissabte, amb les locals Júlia Puga, Júlia Maynar i Carla López que tenien com a rivals les jugadores del Club tennis Els Gorchs de Les Franqueses del Vallès, un equip amb millor rànquing que l'Escala.

Tot els enfrontaments, els tres individuals i el de dobles, van ser intensos i molt igualats.

En el primer Júlia Puga guanyava Gina Blàzquez per 6-1, 6-3 donant el primer punt a les escalenques.

Al segon partit Júlia Maynar perdia amb Adriana Pereverzen per 5-7 i 1-6, posant l'empat global al marcador.

Al tercer enfrontament Carla López va caure amb Mireia Andrés per 5-7 i 2-6 , deixant en avantatge el Gorchs.

I finalment Puga i i López s'imposaven als dobles a Pereverzen i Andrés per 6-4 6-8 i 10-8, empatant l'eliminatòria.

Finalment les visitants són les que han passat als quarts de final , ja que fent balanç, van guanyar un set més que les noies de casa.

Des del club escalenc s'està molt satisfet pel paper de les joves jugadores, que van tenir serioses opcions d'endur-se l'eliminatòria.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar