Publicitat
Publicitat

Robert Figueras, parla de les millores per la temporada d'estiu

Robert Figueras, regidor de serveis i de governació, comentava ahir a La Casa de la Vila els conflictes amb l'abocament il·legal de runa del camí dels termes i defensava la seva posició davant les acusacions de la regidora de JxE-ERC que l'acusava de mentider. Durant l'entrevista també és parlava del nou enllumenat de Sant Martí d'Empúries o de les millores de cares a l'estiu.

El regidor de servies i governació, Robert Figueras, era el convidat ahir a la nit al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà. Durant l'entrevista Figueras va parlar de diversos temes relacionats amb les últimes tasques de la seva àrea com el canvi de circulació de la zona dels pintors o el repintat dels carrers que s'està portant a terme aquests dies  per diversos carrers de l'Escala.Durant l'entrevista també és va tocar el tema de l'abocament il·legal de ruana a la zona dels termes, Robert Figueras reconeix que la parcel·la necessita una neteja però no admet que l'etiquetin de mentider. 

Durant aquesta setmana s'han acabat la renovació dels fanals de Sant Martí d'Empúries, una instal·lació que feia falta per millorar l'entorn i oferir un millor servei. El regidor destacava que serveis i governació és una de les àrees amb més pressupost però que mantenir l'Escala amb les millors imatges comporta moltes despeses. 

Al tram final del programa és feia una ullada a la temporada d'estiu, per la qual ja s'esta treballant amb el condicionament de les platges, la jardineria i la incorporació de més agents de la Policia Municipal. 

L'entrevista integra la podreu seguir a les seves repeticions habituals i també la trobareu al web de canal 10 Empordà 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar