Publicitat
Publicitat

Llibre de l'Aplec de la Sardana

Surt el llibre del 41è aplec de la sardana de l'Escala, que es dedicarà enguany als veterans sardanistes Montserrat Sureda i Quimet Armengol. Es distribueix entre els socis del CER, anunciants i llibreries.

L'Aplec de la Sardana de l'EScala no seria el mateix sense el llibre que, des del 1976, acompanya aquest esdeveniment. En ell s'hi recullen col·laboracions ben diverses de gent vinculada més directament o indirecta amb el món sardanista. Enguany arriba a la seva edició número 41. La portada, com és habitual és una reproducció del cartell de l'any. En les primeres planes, fotografia de l'hereu de l'últim aplec i les salutacions de l'alcalde, Víctor Puga, la comissió organitzadora, el president de la confederació sardanista de Catalunya, Joaquim Rucabado, i del president de l'Agrupació d'Aplecs Sardanistes de les comarques gironines, l'escalenc Jordi Gallegos.

En l'edició d'enguany s'hi trobaran també articles dedicats a la població de Mollerussa, ciutat capital de la sardana 2016.

L'Aplec d'enguany està dedicat a dos veterans sardanistes escalencs: la Montserrat Sureda i en Quimet Armengol. Dos articles en detallen la seva afició i col·laboració al món sardanista escalenc.

Una pàgina entranyable és la que reprodueix íntegrament el text de la cançó "Si tornaves" de Josep Tero, dedicada a l'Avi Xaxu. I ben adient per un llibre com el d'enguany, quan s'ha complert els seixanta anys de la mort del compositor escalenc més universal.

A partir d'aquí, se succeeixen les col·laboracions més diverses de signatures habituals i no tant habituals en el llibre de l'Aplec, fins a completar un volum de 86 planes.

La tirada del llibre de l'Aplec és de 800 exemplars, que es distribueixen entre els socis del CER -entitat que l'edita- i els anunciants. També se'n distribueixen per a la venda en llibreries i quioscos, on es podrà trobar a partir d'aquest cap de setmana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar