Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament tanca el 2015 amb dos milions de superàvit

L'ajuntament de l'Escala ha tancat l'any 2015 amb un superàvit de dos milions, 49mil euros, un balanç al que cal sumar la reducció del deute i que no s'ha hagut d'accedir al crèdit per tirar endavant les inversions. Les xifres s'han donat a conèixer aquest matí.

L'ajuntament de l'Escala ha tancat econòmicament  l'any 2015 amb un superàvit que supera els dos milions d'euros.

Des del consistori escalenc s'ha mostrat satisfacció per aquestes xifres, sobretot perquè s'han assolit en moments de dificultats econòmiques, i a la vegada s'ha reduït de manera considerable l'endeutament, a la baixa des de 2006.

Una gestió econòmica acurada i l'aplicació rigorosa de la normativa han estat claus.

Les xifres fan que el futur es pugui afrontar amb optimisme, i entre d'altres ofereix la possibilitat per quart any consecutiu de no haver de recórrer al crèdit per tirar endavant les inversions.

Un dels dos milions d'euros es dedicarà a reduir encara més el deute, amb un objectiu proper al 20 per cent per aquest any.

Del milió restant se'n decidirà el destí quan la Generalitat i altres administracions paguin el milió, cent-cinquanta mil euros que deuen al consistori escalenc.

Justament, s'explica, que són els ajuntaments els que més compleixen amb les seves obligacions.

Un altre punt que es destaca és que l'ajuntament de l'Escala en l'últim exercici ha millorat el termini de pagament als proveïdors, que s'ha situat en 24 dies després de l'aceeptació de la factura corresponent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar