Publicitat
Publicitat

49 motocicletes a l'ITV de L'Escala

Al voltant de 50 motocicletes van apropar-se ahir a l'unitat mòbil de l'ITV per passar la revisió i control de la seva motocicleta. La jornada va desenvolupar-se amb tota normalitat i seguint la línia d'aquest últims  anys. 

Durant tot ahir al matí una unitat mòbil de l'ITV, inspecció tècnica de vehicles va estar a l'Escala per atendre les sol·licituds del municipi pel que fa les motocicletes. La d'ahir va ser una jornada tranquil·la, seguint al línia d'aquests últims anys, amb una 50 de vehicles inspeccionats. 

Els seguiments de la inspecció de la motocicleta són senzills, revisar el tub d'escapament, els intermitents, el clàxon, comprovar les llums, el nivell de sorroll i contaminació. També és revisar els frens, la velocitat màxima , l'estat de les rodes i la documentació del vehicle.Aquells que no han passat la revisió de la seva motocicleta o que s'han despistat poden visita el web de l'empresa o buscar el següent poble on és desplaça l'unitat mòbil. 

Aquells que ahir van passar la revisió i ja disposen de la nova enganxin de conformitat poden comprovar que no han de tornar a revisar el seu vehicle fins d'aquí dos anys. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar