Publicitat
Publicitat

Presentació beca de primavera 2016

La pintora Elina Cerla i l'escriptor Jofre Casanovas guanyen la XVIII Beca internacional de Primavera de l'Escala, durant tres mesos desenvoluparan el seu projecte 'Vides fluides' una proposta que combina retrats pictòrics i escrits.  

La pintora Elina Cerla i l'escriptor Jofre Casanovas, amb el projecte conjunt 'vides fluides' han estat els guanyadors de la 18en Beca de primavera de l'Escala. Ambdós ja s'han instal·lat a la Casa dels Forestals de Sant Martí d'Empúries on desenvoluparan el projecte durant tres mesos. Aquest anys per la naturalesa del projecte hi han diverses novetats, la primera és la participació de dos becaris i la segona és l'espai de treball, ja que els artistes tant utilitzaran la Casa dels Forestals com La casa del Gavià.

'Vides Fluides' pretén fer un retrat, pictòric i escrit,  de personatges singulars del municipi. L'objectiu és crear com a mínim 8 retrats i un llibre, tot i que no és descarta poder produir més material.

El projecte que és treballa sempre conjunt, així tant la pintora com l'escriptor poden transmetre i treballar a la vegada amb el model, aconseguint plasma amb retrat o amb text un moment únic i vital del personatge escollit. 

Durant el procés, es preveuen accions amb les escoles locals i molta proximitat amb els escalencs. El jurat de la Beca el formen Lluís Roura, Manolo Sierra, Jordi Rodrígue-Amat, Enric Tubert i Josep Maria Simon.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar