Publicitat
Publicitat

Comencen les inscripcions per als casals d'estiu

Aquesta setmana s'han obert les inscripcions per a les activitats de lleure infantil i juvenil d'estiu. S'ofereixen 250 places entre casal, casalet i matí esportiu I 100 places per al casaliu.

El casal municipal de l'Escala va prenent forma i aquesta setmana s'han obert les inscripcions, de moment limitades només a famílies empadronades a l'Escala. Per als no empadronats, el període d'inscripcions s'acota a la setmana del 17 al 20 de maig, en horari de tarda.

Casalet i casal, per a nens i nenes d'entre 3 i 14 anys i matí esportiu, a partir de sis anys. Les activitats es duen a terme els mesos de juliol i agost. I el mes d'agost també s'hi afegeix el casaliu, per als infants de zero a tres anys. En tots els formats, s'hi ofereixen activitats de lleure i d'esport adaptades a cada edat. Un model de gestió pública, amb activitats de lleure, d'esport i educatives adaptat a cada edat. Mariona Muñoz, regidora d'educació:

Els casals i casalets s'ofereixen per al lleure infantil i juvenil, però també és un servei important per a les famílies que es guanyen la vida en el sector serveis o hostaleria:

Per facilitar el tràmit d'inscripció, aquest any s'ha diversificat l'horari, de manera que s'ha fet dos dies al matí i avui, demà i demà passat, a la tarda, a la tercera planta de Can Masset.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar