Publicitat
Publicitat

Un agent controlarà l'accés a la Plaja

La Policia Local ha començat a regular l'accés a la Plaja per fer maniobres de càrrega i descàrrega, un procés que es limita a dues hores durant el matí. És un dels temes que es tracta aquesta setmana al programa Línia Directa de Canal 10.

Un agent de la Policia Local controlarà l'accés a La Plaja tots els matins de nou a onze per gestionar els vehicles que hi han d'entrar per abastir els establiments i comerços d'aquest espai.

Ho explicava l'alcalde al programa Línia Directa, on també feia un bon balanç de com ha funcionat durant la Setmana Santa.

L'alcalde també parlava del gruix d'activitats que es fan tot el 2016 en motiu de l'any Víctor Català. Lamenta la poca implicació de la Generalitat, almenys fins ara, a la vegada que agraeix la col·laboració de l'Institut de les Lletres Catalanes.

Durant el programa s'aborden diversos temes com la marxa de la Sala Polivalent, la bona relació amb Zumaya després del viatge d'ell mateix i el regidor de Cultura Rafel López  acompanyant el Cor Indika, o també la gestió de refugiats, on s'explica s'acollirà al que es decideixi a nivell estatal.

Durant el programa es parlava també del Transport sanitari, on es donava a conèixer fa unes setmanes la possible reducció de l'ambulància d'estiu durant la nit.

Les últimes notícies apunten a ser optimista.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar