Publicitat
Publicitat

Exposició i caminada solidàries amb l'Anxova Peluda

Exposició de fotografies i caminada solidària omplen de color un cap de setmana solidari amb l'associació protectora d'animals l'Anxova Peluda de l'Escala. L'exposició es pot veure fins diumenge vinent i la caminada es va fer ahir per la riba del Fluvià.

L'Associació Protectora d'Animals l'Anxova Peluda de l'Escalaha viscut un cap de setmana ben intens amb inauguració d'exposició i caminada solidària. Divendres al vespre s'inaugurava a la sala d'actes l'exposició "El poder de l'afecte". La mostra la formen 48 quadres de gossos abandonats recollits per l'Anxova Peluda. El projecte d'exposició, de fet, té el seu origen en el calendari 2015 que ha editat l'associació. Etna Estrems:

Una de les curiositats principals de l'exposició és veure l'evolució dels gossos retratats. I és que just sota de cada foto dels protagonistes de la mostra, s'hi incorpora una fitxa amb l'explicació de la seva història personal i una foto del dia que van ser recollits del carrer:

L'exposició es pot veure fins diumenge vinent, de dimarts a dissabte, de cinc a vuit de la tarda i diumenge al matí, d'onze a una. Val a dir que tots els quadres es posen a la venda:

I després de l'exposició, ahir es va fer la segona caminada solidària de l'entitat. De fet, és una activitat programada per l'Associació Catalana d'Excursionisme Caní, l'ACEC. Tots els participants es van concentrar a la plaça de l'Ajuntament, per tal de facilitar que tots els qui no hi havien vingut el divendres, poguéssin veure l'exposició. Després es van traslladar fins a Sant Pere Pescador, on es feia la caminada. Elsa Barriga:

Tot plegat amb una clara vocació conscienciadora:

L'afluència va ser molt nombrosa tant a l'exposició com a la caminada. Tant és així, que s'ha obtingut una recaptació de quasi 600 euros per a les activitats de l'Anxova Peluda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar