Publicitat
Publicitat

El Renacido i Carol, estrenes de la setmana

Les pel·lícules 'El Renacido' amb Leonardo Dicaprio i 'Carol' amb Cate Balanchett són les estrenes més destacades de la setmana. Els dos films tenen els seus actors principals nominats als Oscars 2016,  a la secció de millor actors i actriu protagonista. 

'Truman' amb 6 estatuetes i 'El camí més llarg per tornar a casa', com a millor pel·lícula, han estat les grans triomfadores dels Premis Gaudí. La cinta de Cesc Gay però, ha estat - sens dubte - la gran vencedora de la nit acaparant 6 dels 11 guardons pels quals estava nominada, la majoria, premis importants. Les grans perdedores d'aquesta vuitena gala dels Gaudí han estat 'Barcelona nit d'hivern', 'Palmeras en la nieve' i 'La novia', que han hagut de marxar de buit. Ha estat la festa del cinema català menys reivindicativa dels últims anys, tot i això, la presidenta de l'Acadèmia Isona Passola, no ha desaprofitat l'ocasió per insistir que en aquesta nova etapa cal que la cultura assoleixi la centralitat política i financera que es mereix. Tècnicament parlant al gala ha estat una gran decepció, Rossy de Palm s'ha vist superada pel repte de presentar la gala dels Gaudí i els problemes tècnics tampoc la van ajudar. A més tothom va adonar-se del 'playback' de la presentadora un joc que li va fer una mala passada.

'Creed: La leyenda de Rocky' ha gaudit de bons números de taquilla aquesta cap de setmana, demostrant el poder de la nostàlgia i el ganxo de Sylvester Stallone a la gran pantalla. Tot i això, difícil ho tindrà aquesta setmana per continuar com a número 1 dels rànkings amb l'arribada del 'Renacido', film que ha creat molta expectació i ja és pot considerar una de les esperades de l'any.El nou treball del director mexicà Alejandro González Iñárritu  'El Renacido' té molts números per ser la triomfadora de la nit dels Oscars, el proper 28 de febrer. El film compte amb 12 nominacions entre elles: millor pel·lícula, millor direcció, millor edició o millor vestuari. Qui també estan nominats són els seus actors Tom Hardy com actors de repartiment i Leonardo Dicaprio com actor protagonista. Sembla ser que Dicaprio aconseguirà per fi l'estaueta daurada, així ho afirmen els especialistes. Ells asegurent que l'actuació de Dicaprio és la millor de la seva carrera, superant de llarg el paper de Jordan Belfort a 'El lobo de wall street'.Any 1820, el caçador Hugh Glass resulta ferit per l'atac d'un ós. Els seus companys l'abandonen al bosc i per sorpresa de tots les seves ferides curen i ell trona per acabar amb tots aquells que el van abandonar a la seva sort. 'El renacido' és una adaptació de la novel·la del mateix nom de Michael Punke, basada en fets reals. Dramatisme, una bona fotografia, escenes impactant, un toc de somni i un gran Dicaprio són els ingredients principals del film.

{{ tall Renacido }}

'El renacido' no serà l'única candidat als Oscars que arribarà aquesta setmana a les cartelleres. 'Carol' l'acompanyarà optant a 6 estatuetes incloses les de millor actriu protagonista per Cate Blanchett i millor actriu de repartiment per Roony Mara.  Nova York, principi dels anys 50. Therese es una jove amb pocs recursos que vol se fotògraf i que compte amb la companyia del seu xicot, un jove de la qual ella no sap quins són els seus verdaders sentiments. La seva vida farà un gir de 180º quan coneix a Carol, una dama de societat amb problemes matrimonials. Una cita inesperada entre les dues dones farà créixer una irrefrenable atracció i passió amb que cap de les dues comptava. 

Acabem el repàs amb una producció nacional 'Reverso', film poc promocionat però que compte amb estrelles juvenils que poden captar l'atenció d'acte públic. Raúl Mérida, Iván Hermes i Elena Ballesteros sota la direcció de Carlos Martín porten a la pantalla un thriller on dos germans amaguen un gran secret: Un joc mortal que quasi acaba amb la vida d'un d'ells. Després de molt de temps sense saber res un de l'altre, la vida els torna a posar al mateix camí i ells decideixen fer una revenja i acabar finalment amb tot.   



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar