Publicitat
Publicitat

Activitats Biblioteca any Víctor Català

La biblioteca municipal Víctor Català ja esta preparant totes les activitats relacionades amb el 50è aniversari de la mort de l'escriptora escalenca Víctor Català. El primer d'ells serà durant la festivitat de Sant Jordi, una activitat  per la qual ja hi ha inscripcions obertes. 

Aquest any es celebra el 50è aniversari de la mort de l'escriptora escalenca Víctor Català, per aquest motiu a nivell local i des de diferents entitats està prevista la realització d’un munt d’actes relacionats amb aquesta commemoració i també, des de la Biblioteca Víctor Català, com a principal servei cultural de l’Escala i que porta el nom de l’escriptora.La primera d'aquestes activitats serà la lectura en veu alta de la novel·la 'Un film 3000 metres' que el mes d'abril es va reeditar i va ser un dels cincs títols més venuts durant el Sant Jordi passat. Per aquesta activitat on és demana la implicació del màxim de gent possible ja hi ha inscripcions obertes. 

Aquesta serà la primera de les activitats preparades per commemorar l'any Víctor Català des de la Biblioteca municipal, una entitat que treballa dia a dia per confeccionar un programa adequat per la celebració.

Per formar part de les activitats podeu telefonar a la Biblioteca al número 972771707 o escriure un correu a biblioteca@lescala.cat. M



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar