Publicitat
Publicitat

Angel Rodríguez deixa ICV EUiA a passa a ser regidor no adscrit

Àngel Rodríguez deixa el grup municipal d'iniciativa-Verds i passa a ser regidor no adscrit de l'Ajuntament de l'Escala. Rodríguez ha pres la decisió per deferències amb la resta del grup ecosocialista a l'Escala. Es mantindrà com a regidor de l'equip de govern.

Després de quatre legislatures com a regidor i portaveu d'ICV de l'Escala, Àngel Rodríguez deixa la disciplina del grup i passa a ser regidor no adscrit.

El desencadenant ha estat les diferències entre el grup municipal i el regidor pel que fa als pressupostos municipals.

ICV considera que els pressupostos no reflecteixen el pacte de govern  signat amb el PSC i es volia que el vot fos en contra, un ple de pressupostos al que no va poder assistir Àngel Rodríguez.

El fins ara portaveu d'ICV creu que amb tres mesos no es pot valorar si es compleix el pacte, i menys dubtar quan les partides de Serveis Socials, tot i no arribar al 5 per cent com s'havia previst, han augmentat de manera considerable.

Amés dels pressupostos, Àngel Rodríguez detecta altres diferències amb el partit, sobretot en la visió de la política municipal.

Rodríguez explica que es queda com a regidor per complir el mandat que li van encomanar els electors, seguint els mateixos objectiu i ideari, i continuant com a regidor de govern.

En passar Àngel Rodríguez a ser regidor no adscrit, ICV es queda sense representació a l'Ajuntament de l'Escala.

Iniciativa, agraint la feina feta fins ara  per Àngel Rodríguez, lamenta les limitacions a partir d'ara a l'hora d'influir en la política municipal.

Des del grup s'explicava que per difondre el missatge dels verds, a partir d'ara es treballarà amb xerrades i trobades amb veis, col·lectius i entitats.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar