Publicitat
Publicitat

Concerts de les Escoles Empúries i Esculapi

Les escoles de l'Escala, l'Empúries i l'Esculapi, han celebrat els seus tradicionals concerts de Nadal. Dues actuacions on participen tots els alumnes dels centre i amb actuacions finals a càrrec dels mestres. En el cas de l'Esculapi seguint la tradició també han actuat familiars dels alumnes.

Després del concert de Nadal a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal El Gavià, aquesta setmana ha estat el torn de les escoles. La primera en actuar ha estat l'escola Empúries amb un total de 15 temes nadalencs i amb la participació de tots els alumnes des dels més petits del centre els de P3 fins arribar als més gran de 6è. La llum del fanalet, el rabadà o el noi de la mare clàssics d'aquestes dates no van faltar.

Tampoc ho van fer temes més actuals com El nadal ja és aquí, aquí és nada i estic content o l'estranya joguina

Qui tampoc va falta a la festa van ser els professors els quals van regalar una actuació als seus alumnes.

Ja ha la tarda va ser el torn de l'Escola Esculapi qui va traslladar-se a la Sala Polivalent del poble per poder oferir el concert, ja que el gimnàs de l'escola queda petit per acollir a totes els pares i familiars que volen acompanyar als petits de la casa. L'Esculapi va oferir un repertori d'11 temes amb català, castellà i angles. Els primers en actuar van ser els més petits els alumnes de 3 anys que van interpretar el tema Ja ve nadal

Els de P5 van ser els encarregats de posar l'accent internacional amb la cançó we wish you a merry christmas 

Amb l'arribada dels més grans van arribar temes moderns típics de Nadal com Somiem junts, estimo el nadal o whithe christmas.

Tampoc van faltar a la cita els mestres que van cantar és Nadal al món i l'Ampa de l'escola que van fer una divertida actuació del tema regala petons.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar