Publicitat
Publicitat

Concert de Nadal del cor Gospelians de Girona

El cor Gospelians de Girona protagonitza el concert de Nadal de dissabte passat, a ritme de gospel. És la seva segona actuació a l'Escala després de la que van fer el mes de juny passat en el concert benèfic de l'associació contra el càncer.



Gospelians de Girona han tornat a l'Escala, després de l'èxit i la bona rebuda que van tenir amb la seva primera visita, el mes de juny passat, en el concert benèfic per la junta local de l'associació contra el càncer. En aquesta ocasió van tornar per protagonitzar el concert de Nadal. Va ser un concert a ritme de gospel, amb un repertori molt semblant al del mes de juny passat però amb la passió, el ritme i la cadència pròpies d'un grup que s'ha fet conegut especialment des de la seva aparició al concurs "Oh, happy day" de Televisió de Catalunya. Carol Green, directora del cor:

Gospelians és un cor nascut l'any 2006 a Girona. Des de llavors ha treballat per aprendre el llenguatge del Gospel i fer-se un nom entre els grups que hi ha a Catalunya dedicats a aquest estil. L'Agustí és el president de l'Associació Coral Gospelians de Girona

La de dissabte ha estat la segona actuació de Gospelians a l'Escala al llarg d'aquest 2015. La primera va ser el mes de juny amb el concert benèfic de la junta local de l'associació contra el càncer. En Chema, és l'encarregat de contractacions:

El concert de dissabte va ser seguit per un centenar llarg d'espectadors.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar