Publicitat
Publicitat

Encesa llums de Nadal

L'encesa de la il·luminació nadalenca i l'arribada del tió obren un mes intens amb multitud d'activitats per a tots els públics, especialment l'infantil. El mercat de Nadal n'ha estat una de les destacades, de dissabte fins ahir dimarts. Els organitzadors en fan molt bon balanç.



Aquest era l'instant de l'encesa de la il·luminació nadalenca dels carrers de l'Escala. Es feia divendres des de la plaça de l'Ajuntament i els protagonistes d'enguany en van ser els alumnes de l'escola TEart. Encesa dels llums que simbolitzava l'engegada de tot el cicle nadalenc amb més d'una cinquantena d'activitats per a tots els públics, com recordava l'alcalde, Víctor Puga:

L'alcalde va llegir el poema que s'ha publicat a la nadala de l'Ajuntament. Aquest any és un text de Caterina Albert, de qui l'any vinent se'n commemorarà els cinquanta anys de la seva mort. És un poema de 1945 titulat "Estampa de gener":

Amb l'encesa dels llums de Nadal, una altra tradició és la de l'arribada del tió, que s'instal·la a la plaça fins el Nadal. És una iniciativa de la UBET. Narcís Peraferrer n'és el seu president:

El dissabte s'obria una nova edició del mercat de Nadal pels carrers més cèntrics i comercials del nucli antic. Enguany amb un perfil molt més local, ja que es va acotar a comerciants associats a la Ubet i a entitats locals. L'estabilitat del temps ha afavorit a fer que hagi estat una bona edició. Marta Rodeja, regidora de turisme en fa un bon balanç:



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar