Publicitat
Publicitat

Tallers infantils a la biblioteca

Taller sensorial de massatge sonor i taller de kamishivai, dues activitats infantils programades per aquest cap de setmana a la biblioteca municipal. Per al primer, s'han cobert totes les places i s'ha obert una llista d'espera per a una propera sessió.

El taller de sons de l'univers està pensat per a nens de zero a tres anys. Està programat per a divendres a dos quarts de sis de la tarda. Es presenta com a taller sensorial de massatge sonor. I ha tingut molta demanda, en la mesura que s'han cobert totes les places disponibles, fins el punt que hi ha gent en llista d'espera per si es programa una nova sessió. Lídia Solés, bibliotecària municipal:

I el dissabte a mig matí, a les onze, es celebra un altre taller, aquest per a infants una mica més grans. És un taller del que es coneix com a Kamishibai, que serà impartit per Clara Ribatallada. Lídia Solés ens comenta en què consistirà aquest taller:

Per aquest taller queden encara places lliures. Els interessats cal que s'inscriguin a la mateixa biblioteca o trucant-hi, al 972.771707.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar