Publicitat
Publicitat

Comença el cicle de tardor-hivern dels Clàssics l'Escala-Empúries

Un concert de piano a càrrec del jove intèrpret Carles Font ha inaugurat la temporada de tardor-hivern del cicle de Clàssics l'Escala-Empúries. En total, s'oferiran quatre actuacions en el marc de l'Alfolí de la Sal, dues al mes d'octubre i dues al mes de desembre. 

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el primer dels quatre concerts de la programació de tardor-hivern que el cicle de Clàssics l'Escala-Empúries programa per segon any consecutiu. Si fins ara l'emplaçament de les diferents actuacions era l'església de Sant Martí d'Empúries, durant els mesos d'octubre i desembre l'escenari serà la planta baixa de l'Alfolí de la Sal. Per a Joaquim Llorens, president de l'Associació Cultural Pau Casals, l'Alfolí de la Sal és l'emplaçament idoni per als mesos de fred, ja que és més cèntric i afavorirà l'assistència de públic.

Per a inaugurar la temporada de tardor-hivern, es va escollir un recital de piano a càrrec de Carles Font, que va interpretar peces de Bach, Beethoven i Juli Garreta. Carles Font i Turon va néixer el 1989. Als 4 anys ja va iniciar els estudis musicals utilitzant el mètode Suzuki. El 2007 es va graduar de Grau Mitjà al Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona, on va obtenir menció honorífica. El 2012 es va llicenciar en interpretació de música clàssica i contemporània a l'Escola Superior de Música de Catalunya, amb matrícula d'honor de piano. 

La pròxima cita pels amants de la clàssica és aquest dissabte a les set de la tarda. El concert porta per títol La força del segle XX i anirà a càrrec de Sara Bondi, a la flauta, i Neus Peris, al piano.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar