Publicitat
Publicitat

Amenábar arriba amb Regresión

Amenábar retorna al thriller psicològic amb ‘Regresión’ i Viggo Mortensen arriba amb  ‘Lejos de los hombres’.

Torna la festa del cinema amb la seva IX edició, enguany serà durant els dies 3, 4 i 5 de novembre i des d'avui ja és poden fer els tràmits per sol·licitar les acreditacions individuals que s'han de presentar a la taquilla. Tots aquells que vulguin gaudir d'una nit de cinema a 2,90€ han d'entrar a la web www.fiestadelcine.com i omplir les dades demanades. Els menors de 14 anys i els major de 60 no han de fer res, ja que el descompte s'aplicarà directament. 

Per ampliar l'oferta cinematogràfica de la Festa del cinema aquesta primera setmana d'octubre arriben 7 noves propostes. El passat cap de setmana 'El desconocido' va demostrar que el cinema nacional passa per un bon moment, aconseguint entrar  al top 5 de les cartelleres.  Durant aquest cap de setmana arriba una nova pel·lícula espanyola per donar guerra, parlem de 'Regresión' el més nou d'Alejandro Amenábar. Aquest és el sisè film del director que trona a la gran pantalla després de sis anys. Ho fa amb un thriller psicològic protagonitzat per Emma Watson i Ethan Hawke, on es mostren diferents formes de manipulació mental capaces de trastocar tota una comunitat. La trama s'ambienta en una poble de Minnesota on un homes és acusat  d'abusar de la seva filla. Allà arriba Bruce un detectiu que investiga el cas de la filla i amb l'ajuda d'un psicòleg mirarà de fer sortir a la llum els records del passat, però els mitjans de comunicació senyalen una secta com a principals autors dels diversos crims. 

L’acció arriba de la mà del director polac Aleksander Bach, qui estrena la futurista cinta d’acció ‘Hitman: Agente 47’ un intent de reiniciar la saga estrenada l'any 2007 i basada amb els videojocs del mateix títol. Ara arriba amb Rupert Friend de protagonista acompanyat per Zachary Quinto i  Hannah Ware.L'agent 47  és un assassí d’elit creat mitjançant enginyeria genètica, assolint unes habilitats físiques sobrehumanes, que s'haurà d'enfrontar contra una malèfica corporació que vol descobrir el seu ADN per tal de crear un exèrcit invencible. 

{{ tall hitman }}

Des de França arriba 'Lejos de los hombres' film dramàtic, premiat en festivals i protagonitzat per Viggo Mortensen juntament amb Reda Kateb. Un professor de francès resident a Argeli haurà de lluitar per salvar un camperol acusat d'assassinat i perseguit per soldats durant la guerra dels anys 50.

Finalment destacar la dosis d'animació de la setmana amb 'Marco Macaco i els primats del Carib’, film europeu que arriba amb versió catalana i on s'explica les peripècies de Marco, un primat que veu com la pau de la tranquil·la platja del Carib que vigila serà robada amb l'arribada de Carlo un primat que instal·la un casino a la zona amb l'objectiu de conquerir l'illa.

{{ tall marco }}



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar