Publicitat
Publicitat

Valoracions del pacte de govern des de JxE

Junts per l'Escala - ERC qualifica el pacte municipal dels PSC amb ICV com de simple formalització del que ja era evident. I demana quines de les reivindicacions dels ecosocialistes han incorporat el PSC al seu programa de govern.

En un comunicat emès aquest dimecres, Junts per l'Escala - ERC valora el pacte oficialitzat dilluns entre el grup socialista, amb vuit regidors a l'Ajuntament i ICV, amb un únic regidor.

Al comunicat, després de felicitar el regidor Àngel Rodríguez per la seva incorporació al govern i per la creació de l'àrea d'habitatge, els regidors de Junts exposen que el pacte és la constatació d'allò que ja havien apuntat des d'ERC durant la campanya electoral:

Al comunicat, ERC recorda les reivindicacions que ICV havia apuntat com a condició irrenunciable abans de tornar a formar govern amb el PSC. Entre aquestes, la remunicipalitzció de serveis bàsics, l'increment d'un 5% del pressupost a serveis socials, la creació d'habitatge tutelat per a la gent gran o el retorn de la gestió del CAP de l'Escala a l'ICS, entre d'altres:

A banda d'això, Junts per l'Escala - ERC recorden antecedents de grups minoritaris que van pactar amb els socialistes i després acabarien formant part de la mateixa llista:

El comunicat conclou amb el desig que les dues formacions siguin receptives a les propostes dels grups municipals que resten a l'oposició.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar