Publicitat
Publicitat

Bàsquet de Festa Major

El bàsquet escalenc estrenarà temporada dins els actes de Festa Major. El dissabte 29 es celebrarà un torneig amb participació dels equips cadet i júnior femení i la presentació del prime equip del club. El 5 de setembre l'Escala acollirà el primer Memorial Joan Canals.

El primer equip de bàsquet de l'Escala es presenta davant l'afició el proper dissabte dia 29 dins el torneig de Festa Major que es disputarà al Pavelló Municipal d'esports.

En realitat serà una tarda de bàsquet . A dos quarts de sis el cadet femení del club s'enfrontarà al CESET, a dos quarts de vuit serà el torn del júnior femení, que jugarà contra el Vilafant, i a les 9 s'estrenarà el primer equip contra La Bisbal.

Justament el Bisbal B serà el primer rival en l'inici de lliga a Segona Catalana, el 19 de setembre a casa.

I tot tancant la Festa Major i en col·laboració amb la Federació Gironina de Bàsquet, el 5 de setembre l'Escala acollirà el I Memorial Joan Canals, en record del que fou president del bàsquet gironí.

Hi participaran els millors jugadors del bàsquet de casa nostra en dos partits que enfrontaran les seleccions de Girona masculina i femenina contra dos combinats francesos.

Els partits començaran a dos quarts de conc de la tarda.

Durant la Festa Major també es pot gaudir de futbol, amb la presentació del primer equip el dia 2 a les 8 del vespre, que s'enfrontarà al Peralada de Botxi i Quique Sánchez.

No hi falten el tradicional enfrontament Pedró-Passeig ni els tornejos de Tennis i Paddle.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar