Publicitat
Publicitat

Un miler de persones assisteixen al concert solidari pel Senegal

Es recullen més de mil euros per la construcció d'un pou d'aigua potable al Senegal. Ha estat gràcies a la iniciativa de la Policia Local de l'Escala, amb la organització d'un concert solidari que es celebrava ahir al vespre a Plaça Univers.

Ahir a la nit es va celebrar el concert solidari titulat "Aigua x Senegal" a la plaça de l'Univers, organitzat per la Policia Local de l'Escala amb el suport de l'Ajuntament. Va comptar amb l'assistència d'aproximadament un miler de persones i gràcies a les dues guardioles repartides per la zona, es van aconseguir recollir 960 euros dels donatius del públic. Aquests diners, sumats als que s'han recaptat a la guardiola instal·lada a la comissaria de la policia, fan un total de 1.075 euros. Des de la Policial Local s'agraeix la col·laboració de la gent de l'Escala i es mostra satisfacció per poder ajudar a la població del Senegal.

El concert va anar a càrrec de la formació The Band, que versiona èxits del rock dels anys 60, 70, 80 i 90. Inicialment s'havia de celebrar el dia 8 d'agost però la pluja el va fer ajornar fins ahir a la nit. L'objectiu de la iniciativa era recollir diners per finançar la construcció d'un pou d'aigua potable, amb bomba manual, en un poblat del Senegal. El pou té un cost de 6.000 euros i permetrà disposar d’aigua de boca no contaminada per a tot el poblat i fer possible una zona de cultiu. Aquest concert solidari neix després que l'Associació de Cooperació per al Desenvolupament de Bantandicori es posés en contacte amb l'associació de caps de policia local de les comarques Gironines per demanar-los ajuda per construir aquest pou. La Policia Municipal d'Olot i la de l'Escala són les dues comissaries que han respost a la crida i han aconseguit recollir una quantitat similar de diners. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar