Publicitat
Publicitat

Nevà acull la primera edició d'un aplec sardanista

El primer aplec de la sardana de Nevà acull un centenar de persones. Un projecte que venia de feia molts any i just el passat cap de setmana es va poder fer possible amb la col·laboració de l'Agrupació Sardanista Avi Xaxu de l'Escala. 

Nevà es va omplir durant el cap de setmana de gent disposada a ballar sardanes i passar una bona estona amb el primer aplec de la sardana de la població, una activitat reclamada durant molt de temps per un veí del poble de Nevà i membre de l'agrupació sardanista escalenca avi xaxu que volia escoltar i ballar sardanes al seu poble natal. Finalment el passat dissabte és va fer realitat el seu somni i Nevà va dansar a ritme de sardana amb la cobla Ciutat de Girona. Els organitzadors entre ells Jordi Gallegos, president de l'agrupació d'aplecs de la sardana de les comarques gironines, estaven molt contents de la bona acollida de l'aplec en un poble tant petit com Nevà per això no descarten repetir amb més edicions.

Aquesta primera trobada sardanista Empordà-Ripollès va comptar amb una bona participació escalenca doncs és va organitzar una sortida amb autobús fins a la població que comptava amb esmorzar, visites guiades i dinar a més a més de gaudir d'una bona vetllada de sardanes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar