Publicitat
Publicitat

Fantasia, terror i amor a la gran pantalla

El secreto de Adaline i Ted 2 són les estrenes més destacades de la setmana, dos films molt diferents però que poden aconseguir situar-se dins el top 10 de la cartellera. 



Última setmana de juliol carregada de novetats a les sales de cinema amb gèneres per tots els gustos, de totes les estrenes tres podrien aconseguir esgarrapar alguna posició dins el top 10 encara que ho tenen complicat per desbancar a la número 1.'El secreto de Adaline'  un drama romàntic amb tocs de fantasia protagonitzat per Blake Lively, Michiel Huisman i Harrison Ford té la millor carta de presentació per captar l'interès del públic, sobretot femení.  Adaline Bowman és una dona de 29 anys que miraculosament deixa d'envellir i per tant el temps no passa per ella però sí per la resta de la gent. Adaline viu permanentment amb por i allunyada de tot aquell que pogués descobrir el seu secret. Tot es posarà en joc quan coneix  a Ellis, un home encantador del qual s'enamorarà. 

Seth MacFarlane porta als cinemes la segona part de Ted protagonitzada per  Mark Wahlberg acompanyat per Ted ,un osset de peluix irreverent. Després de casar-se amb Tami-Lynn, Ted vol augmentar la família ràpidament. Escollit el camí de l'adopció l'osset haurà de demostra davant els tribunals que és una persona i no una propietat.  Per aquesta segona entrega el film compte amb la participació de diverses estrelles de Hollywood com Amanda Seyfried, Liam Neeson o Morgan Freeman.

I durant les vacances d'estiu no pot faltar el terror, un gènere que agrada molt al públic adolescent. Aquest divendres arriba 'La Horca' on s'explica la maledicció en un institut. 20 anys després d'un accident en el qual va morir el protagonista d'una obra de teatre a l'institut, un grup d'estudiants d'aquest centre decideixen ressuscitar aquesta producció per retre homenatge a l'alumne mort. No obstant això, acaben descobrint que hi ha coses del passat que no s'han de despertar. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar