Publicitat
Publicitat

Mapping Portalblau - anul·lació Banda País Petit

La pluja desllueix l'inici dels actes de Portalblau a la Mar d'en Manassa. El mapping sobre la façana de la Casa del Gavià sorprèn els assistents, però es suspèn el concert de la Banda del País Petit. Avui actua Maria del Mar Bonet.



Passaven pocs minuts de les deu de la nit quan la façana de la Casa del Gavià s'il·luminava amb tot de bombolles de colors. Era l'inici de la sessió de màpping que ha programat per primer cop el festival Portalblau. Van ser quasi sis minuts de projecció adaptada al mil·límetre als contorn i obertures de la casa del Gavià, que es va salvar pels pèls de la inoportuna pluja que va caure ahir al vespre. No va ser una pluja important. Es van registrar escassament 1,6 litres per metre quadrat. El primer ruixat, caigut entre vuit i nou, ja va dificultar les proves de so que s'havien de fer abans del concert. Si no hagués plogut més, aquest es podria haver celebrat, si bé amb retard. Però les quatre gotes que van caure de més a partir d'un quart d'onze, just quan s'acabava la primera projecció del màpping van fer que l'organització decidís que no es podia fer el concert de la Banda del País Petit, una experiència inèdita de fusió entre una cobla, La Principal de la Bisbal, i un grup d'havaneres, Els Cremats.

Aquest cap de setmana, d'avui fins dilluns, s'han programat quatre concerts més. Avui, Maria del Mar Bonet estrena l'espectacle "Homenatges" en motiu del vintè aniversari de la mort d'Ovidi Montllor i Guillem d'Efak. Demà, debutarà a l'Escala la Companyia Elèctrica Dharma, que està rodant la gira del seu quarantè aniversari. Diumenge, el festival, centrat sempre en músiques de la Mediterrània, obre una finestra a altres mars convidant els gallecs Luar Na Lubre. I dilluns, últim concert amb el menorquí Cris Juanico, que presenta el seu darrer disc Faust(a).



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar