Publicitat
Publicitat

Presentació del llibre Mentre el país despertava

L'escriptora Montserrat Vilarmau va presentar divendres a la biblioteca de l'Escala la seva última novel·la, ambientada en una escola durant la transició. Porta per títol Mentre el país despertava.

Divendres, a dos quarts de nou del vespre, la biblioteca Víctor Català de l'Escala va acollir la presentació del llibre Mentre el país despertava, escrit per Montserrat Vilarmau. L'acte va comptar amb l'assistència de l'autora de la publicació i el va presentar Fèlix Guanter, llicenciat en Filologia Catalana. El llibre se situa en l'època de la transició espanyola i reflexa els canvis socials i polítics que es produïen i els problemes que se'n derivaven. La protagonista és una mestra.

Montserrat Vilarmau, autora del llibre

Segons explica l'autora del llibre, la història es basa en vivències personals seves i en fets reals però amb dosis de ficció.

Montserrat Vilarmau, autora del llibre

Montserrat Vilarmau és natural de Manresa, és mestra d'educació infantil. Com a escriptora ha estat finalista del Premi Pere Calders de Literatura, amb l'obra Yousra (l'any 2000), i ha publicat les novel·les Mai per ordinador, Vindrà la Fàtima i Mentre el país despertava. Algunes de les seves narracions han estat recollides als volums col·lectius De tot cor i Tot és possible. Ha participat en diverses jornades i activitats relacionades amb la immigració.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar