Publicitat
Publicitat

Inici del Casal de l'Escala

Els casals d'estiu municipals arranquen amb més de  300 nens i nenes inscrit en les tres modalitats Casaliu, casal i casalet i matí esportiu. 

Aquest matí han engegat els casals d'estiu municipals amb més de 300 nens i nenes inscrits en les diferents activitats, que van des del casaliu als casals de lleure, esport i anglès, que es poden fer combinant les diferents activitats entre elles. 

Un any més s'ha apostat per les tres modalitats estrella, el més petits els nens i nenes de 9 mesos a 3 anys formen part del Casaliu un espai on continuen els ensenyaments escolars i poden seguir amb l'aprenentatge a través de l'educació en lleure. Dels 3 als 14 anys són els nens del Casal i el Casalet anglès i esport on els joves tindran l'oportunitat de descobrir i conèixer altres cultures, tallers, històries experiències, fer esport, conèixer la llengua anglesa i fer teatre. I finalment del 6 als 14 anys poden participar als matins esportiu el casal on l'esport és el protagonista durant el matí i on els nois i noies experimenten amb un gran ventall d'habilitats tant bàsiques com específiques de cadascun dels esports desenvolupant al màxim les seves possibilitats motors i cognitives. 

El casal compte amb un bon nombre de monitors titulats però també hi ha la participació de pre-monitors que aprofiten el casal de l'escala per fer les seves pràctiques.

Com cada any el casal compte amb sortides a la platja, la piscina i altes indrets de la vila. Unes activitats que ja s'informen a les families amb temps per tal de duu la roba necessària. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar