Publicitat
Publicitat

Unes 200 persones assisteixen al concert benèfic del càncer

L'AECC de l'Escala finalitza els actes de la temporada amb un concert a càrrec del grup Gospelians de Girona a la Sala polivalent. L'actuació va reunir prop de 200 persones i uns 2000 euros per l'associació .

Dissabte la sala polivalent va acollir per primera vegada el concert benèfic organitzat des de l'Ass. Catalunya conta el càncer de l'Escala, prop de dues centes persones van gaudir amb el concert de Gospel a càrrec del grup Gospelians de Girona, una formació que es va donar a conèixer al programa Oh happy day de Tv3. Actualment quasi vuitanta persones d'edats diferents són membres actius del cor, a l'Escala van pujar dalt de l'escenari una quarantena de cantats, acompanyats per tres músics i sota la direcció de Karol Green.  Aquest fet va provocar el canvi d'escenari ja que l'església de Sant Pere era petita per acollir al nombrós cor.

L'acte va servir per col·laborar amb l'ACCC de l'Escala, en aquesta ocasió és van recaptar uns 2000 euros. Amb aquesta activitat l'associació és pren uns merescudes vacances d'estiu i posa fil a l'agulla de cares als concerts, conferències i actes de tardor. 

Durant el concert és va gaudir de cançons tradicionals del gospel i també de música africana, amb alguna peça d'estrena. La bona actitud i el ritme de la directora Karol Green va fer que tot el públic acabes participant del concert. 

{{ tall tall }}



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar