Publicitat
Publicitat

Concerts de fi de curs al Gavià

La sala polivalent acull els concerts de fi de curs dels alumnes de cant coral de l'escola de música El Gavià. Satisfacció generalitzada pel canvi qualitatiu que ha suposat actuar en aquest nou espai.

Dissabte al vespre van actuar les corals de nivell elemental, amb nens i nenes de 8 a 12 anys, i la coral de joves, a partir de 12. Es va fer a la sala d'assaig de la Sala Polivalent, amb més d'un centenar de persones de públic. L'endemà passat, diumenge a la tarda, van actuar els més petits, des del nivell inicial fins al preliminar dos. Des de la direcció de l'Escola de Música, Carme Almirall destacava molt la bona acústica i condicions de la Sala Polivalent:

Al concert de divendres, cadascuna de les dues corals que hi actuaven van cantar vuit temes cadascuna. La de nivell elemental, des de la popular "l'esquimal" a la "sardanova de la Xina" de Santi Arisa, passant per la popular russa "Balalaika"  o "El ritme de la selva". La coral jove, que va comptar amb l'acompanyament de David Pellicer al piano, va engegar amb la peça "Isabella" passant després per tot un clàssic dels Esquiros com el tema "Arrels" entrant també al món del gospel amb el "Let the River run" i acabant amb temes ben actuals com el "Quan tot s'enlaira" d'un grup que aquest estiu actuarà a l'Escala, els Txarango.

Abans d'acabar el curs, l'escola de música encara té pendents dos concerts més. El divendres 12 de juny, concert de flautes i d'instruments Orff; el dimecres 17, concert de combos. I ja en ple estiu, el 10 de juliol, estrena del muntatge "Un estiu a la platja. per aquest últim ja es poden adquirir els tiquets de col·laboració al preu de 6 euros, a la mateixa escola o a l'oficina de turisme.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar