Publicitat
Publicitat

Aquest cap de setmana se celebra una nova edició de l'Escala 2x1

L'Escala tornarà a veure el cap de setmana vinent la iniciativa L'Escala 2x1, amb més de 35 ofertes d'oci actiu i natura, allotjament, gastronomia i visites guiades.

L'Escala 2x1 arriba enguany a la seva tercera edició amb l'aspiració que el temps no condicioni el seu desenvolupament, especialment en l'apartat de l'oci actiu i de natura. Aquest, de fet, és el sector amb més activitats proposades, des de batejos de winsurf o de submarinisme a lloguers de bicicleta, de kayak, de creuers o d'entrades a la piscina municipal. Rafel López, regidor de turisme i promoció econòmica:

També es pot gaudir de la promoció 2x1 en sis establiments d'allotjament, en tres establiments de restauració i dues visites guiades al museu de l'Anxova i de la SAl i el Maram - Centre d'Interpretació del Peix. Tot plegat amb la voluntat d'ajudar a desestacionalitzar la temporada turística, tasca que el regidor Rafel López creu que millorarà quan entri en servei el nou portal de reserves:

Per a López el cap de setmana "L'Escala 2x1", com altres iniciatives com la Ruta de la Tapa de l'Anxova, són molt interessants per a donar a conèixer els establiments de l'Escala a nous públics:

Per a poder gaudir de les ofertes 2x1 del cap de setmana vinent cal fer reserva prèvia. A dia d'avui el grau de reserves fetes és molt semblant al de l'any passat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar