Publicitat
Publicitat

Centenars de persones omplen Arrels del Vi a Sant Martí d´Empúries

La vuitena edició de la Fira Arrels del vi tanca amb xifres d'èxit: 2.000 persones de públic i un creixement del 50 per cent en la venda de vins. Aquest any el perfil del visitant ha estat el del turista de proximitat.

Aquest cap de setmana, coincidint amb les eleccions municipals, ha tingut lloc a Sant Martí d'Empúries la vuitena edició de la fira Arrels del vi. Els organitzadors en fan un balanç molt positiu, i és que les xifres són bones: 2.000 visitants, una dada similar als altres anys, però un augment considerable en el nombre de vendes.

Carles Krauel, organitzacio

En aquesta edició el perfil del visitant ha canviat una mica.

Carles Krauel, organitzacio

Aquest any la fira comptava amb la participació de 23 cellers: 22 de la DO Empordà i un establiment convidat del Rosselló, el celler Treloar. A més d'estands de vi, també s'hi podien trobar degustacions culinàries, com formatge, botifarra dolça o anxoves de l'Escala. A l'hora de distribuir les parades, l'organització ha fet canvis perquè els visitants tinguessin més espai per moure's.

Carles Krauel, organitzacio

Dissabte a les dotze del migdia es va fer l'entrega de premis als vins guanyadors d'aquesta edició. Han estat el Blanc dels Aspres 2013, Vinyes del Aspres; el vi negre Vinyes Velles 2012, Martí Fabra i la garnatxa de l'Empordà Solera, del Mas Llunes. Escoltem Rafel Sabadí, sommelier director del tast de vins, parlant dels guanyadors, i Víctor Puga, tinent alcalde de l'Escala.

Rafel Sabadi i Victor Puga



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar