Publicitat
Publicitat

L'artista de la Beca de primavera, a les escoles de l'Escala

En el marc de la Beca de primavera d'aquest any, els alumnes dels centres escolars de l'Escala han participat en diferents sessions de treball conduïdes pel guanyador de la beca, l'artista Job Ramos. 

Job Ramos, l'artista guanyador de la Beca de primavera d'aquest any, incloïa en el seu projecte un apartat pedagògic per difondre l'art als centres escolars del municipi. I aquests dies és el que ha estat fent, a l'institut El Pedró i les escoles de primària Empúries i l'Esculapi. En el cas de l'institut, ha ofert tres sessions als alumnes de 4rt d'ESO de l'assignatura optativa de dibuix artístic. A partir de jocs, es buscava que els joves coneguessin múltiples formes de creació, no només les de l'art convencional i de masses.

El resultat es va exposar en l'última sessió. Els nois i noies van crear una instal·lació que representava la platja d'Empúries i les dunes, una escultura que simbolitzava l'estrès generat pels exàmens de matemàtiques, creacions audiovisuals o un quadre amb elements materials trobats a l'entorn. 

L'artista Job Ramos està instal·lat a la casa forestal de Sant Martí d'Empúries des de principis del mes d'abril. S'hi estarà tres mesos treballant en un projecte experimental sobre la llum i el seu efecte intramurs/extramurs.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar