Publicitat
Publicitat

El Club Nàutic l'Escala celebra el Nautivela Days

El cap de setmana de l'1 de maig el Club Nàutic ha acollit una nova edició de la fira d'embarcacions d'esbarjo. Se n'exposaven una quinzena, nou de les quals eren a l'aigua a punt perquè els visitants les provessin.

Embarcacions d'esbarjo amb motor interior, amb motor fora borda i novetats d'empreses com Beneteao, Fountaine Pajot Motor Yachts o Four Winns van ser exposades al Club Nàutic l'Escala de dijous a diumenge passat, en el marc d'una nova edició de la fira d'embarcacions noves. Una fira que s'havia deixat de fer fa uns anys i que enguany ha reprès l'empresa Nautivela i que té com una de les característiques principals el fet que els clients i futurs clients poden provar les embarcacions que s'exposen. De fet, nou de les quinze que s'exposaven estaven a l'aigua per a ser provades. Ramon Fàbregas, de l'empresa Nautivela:

Amb el Nautivela Days, un altre dels objectius que es persegueix és obrir el mar i la navegació a tot tipus de públics:

Des del Club Nàutic es dóna totes les facilitats a l'empresa Nautivela per celebrar aquest esdeveniment a les instal·lacions de l'Escala. Rai Roca, gerent del Club Nàutic l'Escala:



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar